Bine aţi venit!
Anunt - acordarea rovinietei pentru persoanele cu dizabilitati

IMPORTANT !
Anunt public colaborare voluntari   Lumea redevine noua cu fiecare copil care intră în viața noastră.
Robert Brault

   Copiii sunt mâinile cu ajutorul cărora atingem cerurile.
Henry Ward Beecher

sediul DGAS

     Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui este instituția care oferă asistență și sprijin pentru copii, familie, persoane singure, persoane vârstnice, persoane aflate în nevoie, abuzate, marginalizate sau cu dizabilități. împreună cu partenerii noștri, organizații non-guvernamentale, fundații, spitale, suntem aproape de cei care au nevoie de ajutor.
     Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui este instituție publică cu personalitate juridică, înființată în subordinea Consiliului Județean Vaslui, în baza Hotărârii Consiliului Județean Vaslui nr. 112/2004 și reorganizata în data de 08.06.2012 în baza Hotărârii Consiliului Județean Vaslui nr. 61 /2012.

     Permanent, o echipa de profesioniști formată din specialiști în diverse domenii, vă stă la dispoziție. DGASPC are rolul de a asigura, la nivel județean, aplicarea politicilor si strategiilor de asistență socială în domeniul protecției copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu handicap, precum și a oricăror persoane aflate în nevoie.

     Direcția generală s-a infiintat prin Hotarare a Consiliului Judetean Vaslui, care aproba structura organizatorica, numarul de personal, precum si finantarea acestei Directii, astfel incat functionarea acesteia sa asigure indeplinirea atributiilor ce ii revin potrivit legii.

       Finantarea cheltuielilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului se realizeaza din:
- bugetul propriu al judetului Vaslui;
- contributii autoritatilor publice locale in a caror raza administrativ - teritoriala isi au domiciliul copiii care beneficiaza de servicii de protectie de tip rezidential sau familial;
- contibutii ale beneficiarilor sau ale intretinatorilor acestor asistati in centrele de ingrijire, asistenta de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap;
- fonduri extrabugetare interne si externe;
- alte venituri realizate in conditiile legii.

Dimensiune TEXT
A+ Marire
A- Reducere

Ghiseu informatii Formulare si acte necesare Link-uri utile Web Mail